FN akusztikus falpanelek

Az FN Neuhofertől

Az osztrák világvállat a jövő megszállotja. A fejlődés kulcsa – vallják -, hogy az ember sose legyen elégedett a jelennel, és mindig többre törjön. Ez vezet az újabb és újabb innovációk irányába, amelyek újraírják a trendeket mind a minőség, mind a használat, mind a dizájn területén.   

Csökkentett zaj

Az FN ACUSTICO falipaneljei 240 cm magas, 57 cm széles és 19 mm vastag táblákban elérhető. A panelek mögött vízhatlan hordozótábla van, amely javarészt újrahasznosított műanyagból készült. Ezt a felületet kell a falhoz ragasztani és erre csatlakoznak az MDF-ből (tömörített faőrlemény) álló lamellák.  

Az ACUSTICO panelek a velük leburkolt falú helyiségből kiszűrődő zajt 25 százalékkal csökkentik, de amennyiben párnafát (3 cm vastagság) is rakunk mögé, a zajredukció mértéke akár a 60 százalékot is elérheti.

 

Mindez 6 lenyűgöző színben: tölgy, zebrano, beton, antracit, furnéros natúr tölgy és furnéros sötétszürke.

Akusztikus falpanel

Funkcionális dizájn bármilyen helyiségbe

A dizájn akkor jó, ha gyakorlati haszna is van. A FN ACUSTICO
fali panelek mind a két téren bizonyítanak. Ráadásul még fenntarthatóak is

Remek választás akár otthoni közegbe (hálószoba, otthoni
iroda, gardrób, nappali, gyerekszoba, étkező), akár közületi felhasználásra
(szálláshelyek, éttermek, várók, irodák, üzlethelyiségek, kiállítóterek). 

A zajcsökkentő panelek két különböző felülettel rendelkeznek: laminált, furnér
Méret: 57cm x 240cm x 19 mm
A panelek mögött vízhatlan hordozótábla található. Ezt a felületet kell a falhoz ragasztani és erre csatlakoznak az MDF-ből (tömörített faőrleményből) álló lamellákat.
Ami a mai világban fontos szempontnak számít, ez az elegáns termék fenntartható módon, 60%-ban újrahasznosított PET palackból készül.
Hangszigetelés szempontjából is kiváló választás az akusztikus falpanel: akár 25%-kal csökkenti a kiszűrődő zajokat. (Súlyozott zajelnyelési együttható: αw = 0,25. Az EN ISO 354 és az EN ISO 11654 szabványoknak megfelelően tesztelve. Egy kb. 10 cm vastag alépítménnyel a hangszigetelés 60%-ra nő: αw = 0,60)

Basic profil

240 cm-es belmagasság fölött az opcionális Basic profil segítségével akár 250 cm, vagy 260 cm-es belmagasságig könnyen telepíthetők lesznek a panelek, mivel közvetlenül a profilra lehet őket fektetni.

Dekorok

8 különböző dekorban, 6 féle színben elérhető termék: tölgy furnér, dió furnér, füstölt tölgy furnér, kőris furnér, tölgy laminált, zebrano laminált, beton laminált, antracit laminált.

Bruttó árak.

Tölgy furnér
24 700 Ft / m²

Dió furnér
29 900 Ft / m²

Füstölt tölgy furnér
25  400 Ft / m²

Kőris furnér
24 700 Ft / m²

Tölgy laminált
21 800 Ft / m²

Zebrano laminált
23 200 Ft / m²

Beton laminált
23  200 Ft / m²

Antracit laminált
23 200 Ft / m²

Hexago

Extravagáns térhatású idomokból felépülő, dizájnos fali panel. Ez az FN HEXAGO. Felépítése hasonlatos az FN ACUSTICO-hoz. Újrahasznosított PET-táblából és MDF idomokból áll. Az egyes idomok mérete: 300 x 260 x 19 mm.

Bruttó ár: 7290 Ft/csomag (2db)

Képgaléria

Árajánlatot kérek

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, érdeklődjön kollégáinknál.