Kaindl AquaWood Prémium Furnérparketta

Fából van és vízálló!

Lehetséges ez?

Igen!

A Kaindl AquaWood Prémium faparketták 24 órán keresztül állnak ellen a felületükre kerülő víznek. Szóval akár még egy konyha burkolatának is ideális választás. A furnérparkettát könnyű fektetni, ellenáll a fizikai behatásoknak, fa létére meglepően méretstabil, érintése meleg és kellemes. A már említett vízállóságot a Kaindl modern AquaPro technológiájának köszönheti, ami az osztrák világvállalat saját fejlesztése. Az intelligens rendszer a valódi fa felület eredeti állagának megőrzésére hivatott.

A természet szívéből

Így válik valósággá a fa felület vízzel szembeni ellenállása. Ez a rendkívüli burkolat a természet és a luxus ötvözete. Matt felületük és naturális, elegáns küllemük a természet szívéből indul, meghódítva az érzékszerveket.

Valódi fa, valódi életérzés

A furnérpadlókkal a Kaindl lényegében a fapadlók egy olyan ágát alkotta meg, amelynek felületét egy valódi fából készült furnérlemez fed a tetején. És, hogy mi ennek a terméknek a lényege és a specialitása?

Kivételes stabilitás

Lényegében az, hogy a Kaindl a nyers fa természetes tulajdonságait ötvözte a többrétegű felépítésű padlók (pl. laminált padló) technikai előnyeivel. E tulajdonságoknak is köszönhető, hogy a furnérpadló egy erőforráskímélő, fenntartható alternatívája a többi melegburkolat típusnak. Középső rétege, azaz a lényegi teste egy nagy sűrűségű faőrlemény lemez (HDF), ez adja a termék kivételes stabilitását és hosszú élettartamát. Fedőrétege pedig 0,6 mm-es furnér lemez – amelynek fája célzottan e célból született, fenntartható erdőgazdaságból származik.

Jöjjön el

Nézze meg a termék tapintható mintáit az eredeti márkaüzletben, a Max City 1. emeletén, exkluzív környezetben. Szakértő eladóink mindenben a segítségére lesznek.  

Made in Austria

Osztrák termék, osztrák minőség.