CLASSIC

Eleven és gazdag változatosság

A fantázia sem szabhat határt a Classic Touch színválasztékának. A megejtően változatos, karakteres és sokszínű kollekció tölgy, kőris, bükk, fenyő, dió, akác, hemlock és hickory (amerikai dió) dekorokat tartalmaz. A színskála a sötéttől az egészes világosig, a mintázatuk pedig a letisztulttól a végletekig rusztikusig terjed ki. Kiváló tulajdonságai mellett elsődlegesen ennek köszönhető a sikere.

A Classic kollekcióba a klasszikus, autentikus felületű laminált parketták tartoznak. Felületük sima és letisztult, a járás rajtuk igazán kellemes még mezítláb is.  

Kínálatunkban szerepel 7-,8 mm-es kivitel is. A 7mm-es laminált parketták IP31-es kopásállósággal, a 8 mm-es (fózolt) laminált parketták pedig IP32-es kopásállósággal rendelkeznek. A 8mm-es Kaindl Classic Touch laminált padlókat háromféle szélességben lehet kapni: 193 mm (standard), 244 mm (széles) és 159 mm (prémium).

Úsztatva. Nem ragasztva.

A Kaindl Classic Touch laminált padlók úsztatva fektetendő burkolatok, azaz nem lehet őket az aljzathoz ragasztani. Az egyes panelek a klikkrendszer segítségével kapcsolódnak egymáshoz, és alkotnak egységes felületet. Ezzel a megoldással nem  csak a burkolás válik könnyebbé, hanem az esetleges felszedés vagy panelcsere is.

Max City

Minderről személyesen is meggyőződhet a Kaindl hivatalos márka üzletében, a Max City első emeletén, Törökbálinton, közvetlenül az autópálya mellett. Szakértő eladóink exkluzív környezetben kalauzolják el Önt a Kaindl világában. Természetesen a teljes kollekció megtekinthető az üzletben, érdemes is megnézni élőben, mert a prospetkusok képei és a készülékek monitorai nem feltétlenül adnak tökéletesen hű képet az adott parketta színvilágáról.  

Made in Austria

A Kaindl Classic Touch termékeinek minőségére garanciát jelent, hogy Ausztriában, Salzburgban készülnek, megfelelve a rendkívül magas osztrák gyártási követelményeknek. Ennek köszönhető, hogy akár 30 év garancia is járhat rájuk.