KAINDL MASTER FLOOR 4.0 SZÉLES PANEL SPC

Az SPC padló szinte bármelyik helyiségbe tökéletes megoldást jelent. Ellenáll a gyermekszobai igénybevételnek, de a legtöbb típus a fürdőszoba nedvességének is. Felülete rugalmas ezért elnyeli a lépések hangját. Kellemes rajta a járás. Ízületkímélő. Felveszi a szoba hőmérsékletét. Nem csúszik, gyorsan beépíthető.

Lássuk a széles paneles, 4 mm-es Master Floor SPC parketták legfontosabb tulajdonságait:

A Kaindl Master Floor SPC padló kollekció:

Lerakási módszer: LOC RENDSZER

4 oldali fózolással

Padlófűtésre alkalmas

Egy szóval: trendi.

Az igazi fa panelektől első pillantásra szinte lehetetlen megkülönböztetni ezeket a kristálytiszta SPC dekorokat. Az eredeti fa tiszta valójának harmonikus atmoszférája lengi körbe a Master Floor SPC burkolatokat. A tölgy nyolc mesés árnyalata alkotja a szemet gyönyörködtető kínálatot. A kollekció dekorjainak széles választékában biztos, hogy mindenki megtalálja az otthonának kedves színeket és mintákat.

Más szóval: bírja

Kivételes ellenállóképességük pedig csak még különlegesebbé teszi őket. A nedvességnek, a kosznak és a sérüléseknek egyaránt ellenállnak. Kopásállóságuk 32-es, amit azt jelenti, hogy nem csak a bármilyen nemű otthoni kihívásnak felelnek meg, hanem bizonyos fokig még a közületi alkalmazás során keletkezőknek is (pl. konferenciatermek, hotelszobák)

E burkolatok a fentiek mellett még vízállóak is, így a melegburkolatoknál megszokott felhasználási területek mellett (közlekedő, nappali szoba, hálószoba, gyerekszoba, ebédlő) az olyan vizes helyiségekbe is lehetséges avagy megengedett a használatuk, mint a konyha vagy a fürdőszoba.

És még kellemes is

Textúrájuknak és kellemes felületüknek hála pedig jó érzés rajtuk járni. A talp hőjét visszaverik, így meleg érzetet keltenek.

 Honnan?

Ausztria, Salzburg, a Kaindl gyártóüzeme

Hova?

Kaindl márkaüzlet, Max City, első emelet, Törökbálint, az autópálya mellett