KAINDL SOLID FLEX 7.0 STANDARD

Csendes és minden igényt kielégít

A Solid Flex vinylpadlókon szinte teljesen hangtalan a járás, integrált lépészajcsökkentő alátétje parafából készült, és elnyeli a hangokat.

Szinte akárhova

Majd minden helyiségbe ideális, a hordozórétegét alkotó tömörített faőrlemény pedig cseppálló, az átlagosnál tehát sokkal hatékonyabban veri vissza a nedvességet. Szóval a közlekedők, nappali, háló- és gyerekszobák mellett étkezőkbe, előszobákba és konyhákba is bátran lerakható.

A dobozra írt 34-es kopásállóság azt jelenti, hogy a Solid Flex burkolatok kivételesen ellenállóak, és nem csak az otthoni környezetben nyújtják a maximumot ezen a téren, hanem a közületi használat során. Akár üzlethelyiségekben, pályaudvarokon vagy repülőtereken is alkalmazhatóak.

Masszív felülete tehát rendkívül kopásálló, ráadásul kellemes, meleg érzetet kelt, a komfort is adott tehát, csakúgy, mint a változatos dekoroknak köszönhető attraktív küllem.

Megnyerő

A tölgy 8 mesés árnyalata közül választhat, ha a Solid Flex padló mellett teszi le a voksát. A mélysötét Tavirától a rusztikus Bragán át a modern, világos Lisabonig.

Klikk

Ezek a vinlypadlók klikkes rendszerűek. Nem ragasztandók, hanem úsztatva fektetendők. Plusz alátétlemez sem kell hozzájuk, hiszen az már integrálva van az aljukra, így ezekkel a plusz költségekkel nem kell számolni a Solid Flex esetében. A panelek könnyen, gyorsan, egyszerűen telepíthetők, és ugyanilyen játszi könnyedséggel lehet felszedni, vagy cserélni őket.

Kaindl

A teljes kínálat fellelhető a Kaindl hivatalos márkaüzletében, Törökbálinton, a autópálya mellett, a Max City első emeletén.

A termék gyártója az osztrák világmárka, a több mint száz éves tapasztalattal, és gazdag hagyományokkal rendelkező, salzburgi illetőségű Kaindl. Ez a márka egyet jelent a minőséggel, és ezt a parkettavásárlók a világ minden földrészén jól tudják.