AquaPro

Ússza meg szárazon!

Az AquaPro technológiával a Kaindl a cseppálló parketták új generációját alkotta meg. Autentikus stílusú és tapintású dekorok széles választékát kínálja ez a hatékony nedvességvégelemmel ellátott termékcsalád, legyen szó a Supreme, a Select vagy a fafurnéros szortimentekről. A laminált padlók új generációja a Kaindl legújabb technológiáit ötvözi.

Bírja a vizet

Az Aquapro laminált padlói különleges, strapabíró, magas sűrűségű HDF-lemezzel rendelkeznek, amelybe csak nehézkesen jutnak be a vízcseppek. Emellett felületük és klikkrendszerük is nedvességtaszító réteg fedi, így a padló 24 órán keresztül ellenáll a felületére kerülő víznek.

Classic vagy natural

Kétféle AquaPro laminált padló van. A Classic Touch típusúak felülete az úgymond hagyományos, letisztult fajta, míg a Natural Touch padlók esetében a felület tapintása szinkronban van a dekorréteg vizuális mintázatával, azaz a fa erezete, göcsei, szíjácsai kézzel is tapinthatóak.

Nem csak famintás

Modern és indusztriális

A Kaindl AquaPro széria kínálatában csempe-, fém- és betonminták is megtalálhatóak.

Integrált alátéttel vagy anélkül

Amennyiben igény van rá, a szotriment egyes tagjait (FloorGanic) integrált hangszigetelő alátétréteggel láttuk el. Ezek a panelek 8,5 mm-es vastagságúak, a többi AquaPro padló 7, 8, 10 vagy 12 mm-es.

Osztrák minőség

A Made in Austria pecsét a panelek csomagolásán nem csak dísz. A Kaindl AquaPro parketták paneljei Salzburgban készülnek. Osztrák termékek lévén a gyártásuk során rendkívül magas szintű technikai, minőség és környezetvédelmi eljárásoknak kell megfelelniük. Az eredmény önmagáért beszél, csak úgy, mint az akár 30 éves gyártói garancia.   

Kaindl márkaüzlet a Max Cityben

Mindet kiállítottuk. A Kaindl teljes AquaPro kínálatát megtekintheti, ráadásul szakértő eladók kalauzolásában. Ráadásul valami mindig kedvezményes. Nézze meg aktuális akcióinkat.