Select Natural 8mm Standard

Csak természetesen

Felhívja magára a figyelmet

A Select Natural padlók igényes részletgazdagságukkal valósággal vonzzák a pillantásokat – az ellenállás értelmetlen. Ezek a dekorok a megszólalásig hűen idézik meg a fa esszenciáját, a természet utat tör otthonába velük.

A szinkronstruktúrának hála a mintázat le is tapintható.

Az erezet, a szíjácsok, a göcsök, minden.

Elegancia famintákba öntve, melyek élethűsége párját ritkítja. A Cordoba tölgy sorozat jobbára az eleganciát, míg az Evoke tölgy széria sokkal inkább az extravaganciát sugározza magából.  

Cseppálló és masszív

Az AquaPro technológiának hála pedig a cseppállóság, és a különleges teherbírás is biztosítva van.

Az AquaPro technológia a Kaindl saját gyártási fejlesztését takarja, amely részben a padló szerkezeti felépítésével, részben pedig a felületet és a klikkrendszert borító védelemmel biztosítja a termék cseppállóságát. Kiömlött valami? Semmi gond. Az AquaPro padlók 24 órán keresztül kitartanak.

A 33-as kopásállóság pedig azt jelenti, hogy ezt a terméket akár egy bevásárlóközpont közlekedő terére is le lehet fektetni. Nem lesz baja.

A rá adott gyári garancia 30 év.

 

Ha pedig attól tart, hogy ezt a parkettát padlófűtésre nem lehet fektetni, nos megnyugtathatjuk: félelme alaptalan. Vizes rendszerűre habozás nélkül. Az elektromos típusú padlófűtéseknél viszont minden esetben gyártói állásfoglalás szükséges, mert van, amelyikkel nem kompatibilisek a Kaindl AquaPro lamináltak.

A termék gyártója, az osztrák Kaindl több mint száz éves világmárka, amely termékei immár a bolygó majd minden szegletére eljutottak. A Déli Sarkvidék kivételével nincs olyan földrész, ahol ne lenne jelen.

NK33/AC5-EN 13329 Garancia: 30 év

4 oldali fózolással.

Vizes rendszerű padlófűtésre alkalmas.

Csomag: 2.402 m2 / 10 db / 17,2 kg