VINYLPADLÓ

Egy szóval: trendi

Az igazi fa panelektől első pillantásra szinte lehetetlen megkülönböztetni ezeket a kristálytiszta vinyldekorokat.

Kikezdhetetlen

Kivételes ellenállóképességük pedig csak még különlegesebbé teszik őket. A Kaindl vinylpadlóinak kopásállósága kivételesen magas, 34-es. Nincs az az otthoni vagy közületi igénybevétel, amelynek ne felelne meg kiválóan. Legyen szó sportcsarnokokról, áruházakról, pályaudvarokról, vagy repülőterekről, a Kaindl vinyl parketta állni fogja a sarat.  

Eláztathatatlan

A vinyl burkolatok vízállóak. A nedvesség mellett pedig a kosznak és a sérüléseknek egyaránt ellenállnak. A gyártó 30 év garanciát ad rá.

Textúrájuknak és kellemes felületüknek hála pedig a jó érzés rajtuk járni. Felveszi a szoba hőmérsékletét. Nem csúszik és gyorsan beépíthető.

Ellenálhatatlan

A kollekció tölgy dekorjainak széles választékában biztos, hogy mindenki megtalálja az otthonának kedves színeket és mintákat, a világostól a sötétig, a szürkétől a barnáig. A tölgy gyönyörű mintázata az összesen jól kivehető

Ragasztathatatlan

A Kaindl vinylpadlói klikkes rendszerűek. Tilos az aljzathoz ragasztani, csavarozni, szögelni vagy más egyéb módon rögzíteni őket. Úsztatva fektetendők, az egyes panelek az éleiken levő klikkek segítségével rögzíthetőek egymáshoz. Így tehát gyerekjáték a lapokat később felszedni, vagy cserélni.   

Páratlan

Nézze meg a mintáit, és vásárolja meg a „forrástól”, azaz a Kaindl hivatalos magyarországi forglamazójától a Max City-ben, az első emeleten. Kérdéseiket szakértő eladóknak tudják feltenni, és nem kell hinniük másnak, csak a saját szemüknek. A Kaindl padlóinak gyártási helye Ausztria.

Makulátlan

A vinylpadló tehát bármilyen típusú helyiségbe ideális választás. Ellenáll a gyermekszobai igénybevételnek, de a fürdőszoba, sőt akár az uszoda nedvességének is. Felülete rugalmas, ezért elnyeli a lépések zaját. Kellemes rajta a járás. Ízületkímélő.