MASTER FLOOR

Master Floor a Kaindltől – a padlódesign mesterművei

A Master Floor parkettái élethű felületeikkel és összehasonlíthatatlanul autentikus jellegükkel emelkednek ki a tömegből. Időtlen szépséget és természetességet sugároznak, és a minőségükre sem lehet panasz. Szinte bármilyen típusú szobába jut közülük odavaló. A Master Floor (osztrák termék lévén) „Kék Angyal” pecséttel is rendelkezik, azaz megfelel az ország szigorú ökológiai követelményeinek.

Kompakt

7 és 8 milliméteres vastagságukkal ezek a burkolatok kiválóan fektethetők szinte bármilyen aljazat típusra (szigorú kivétel a padlószőnyeg). Gyári garancia? Az is van. Akár 30 év.

Változatos

A hagyományos, lineáris elrendezésű panelek mellett immár halszálkamintás formátumban is kapható. Ez a klasszikusan elegáns típus az úri szalonok arisztokratikus hangulatát kölcsönzi otthonának. A fózoltat szereti, vagy pont hogy a fózolatlant? A Master Floor kínálatában ilyen is olyan is létezik. A választható fafajdekorok skálája a tölgytől a hickoryn (amerikai dió) és a fenyőn át a dióig terjed.

Padlófűtés? Akár

Amennyiben vizes rendszerű padlófűtése van, habozás és kétségek nélkül burkolhatja a Master Floor parkettákkal. Elektromos padlófűtés esetén viszont érdemes a gyártó állásfoglalását kérni, mert egyes típusokkal nem kompatibilisek.

Megannyi előny

Ezek a padlók sokszorosan teszteltek, masszívak, taszítják a port, könnyen takaríthatóak, azaz számtalan kihívásnak megfelelnek. Elsődlegesen mégis megnyerő küllemük miatt népszerűek.

Nézze meg élőben

Jöjjön ez hozzánk a Max Citybe, Törökbálintra (az autópálya mellett) és győződjön meg a Master Floor termékek egyedi varázsáról élőben, exkluzív környezetben. Szakértő eladóink mindenben a segítségére lesznek.   

Kopásállóság: 7mm: NK31/AC3/IC1, 8mm: NK32/AC4/IC2

Garancia: 7mm: 15 év, 8mm: 30 év

Fózolás nélküli/Fózolt

Vizes rendszerű padlófűtésre alkalmas.

Csomag: 7mm: 2,67 m2, 8mm: 2,402m2