LAMINÁLT PADLÓ

 

Karakteres és autentikus. A Kaindl laminált padlók a valódi fa majd minden jellegzetességével rendelkeznek. A Classic, a Natural és az Easy Touch termékcsaládok egyaránt rendkívüli dekorokat és autentikus tapintású felületeket kínálnak.

A laminált padlóburkolat 90 százaléka környezetbarát fa őrlemény . A HDF-et alulról a melamingyantával ellátott ellenréteg, felülről pedig a szintén melaminos (a magas kopásállóság megvalósítója) dekorréteg fogja közre. A laminált parketta fedőrétege nagy kopásállóságú, színtartó, uv-álló, illetve szintén melamingyantával van impregnálva.

A padlók vastagsága 7 és 12 milliméter között váltakozik. Elektromos padlófűtés esetén a jelenlegi ismereteink szerint a Kaindl laminált padlók alkalmazását kerülni kell, a vizes rendszerű fölé viszont bátran fektethetők. 

A laminált padló csak úszópadlóként fektethető le,illetve a szoba minden rögzített elemétől (falak, küszöbök,fűtéscsövek, stb.) 15mm-es távolságot (dilatáció) kell hagyni, hogy a laminált padló sérülésmentesen tudja követni a klímaváltozásból adódó méretváltozást.

Kérem figyelmesen olvassák el a lerakási útmutatót, mert a szakszerű kivitelezés a gyári garancia alapja!