LAMINÁLT PADLÓ

A laminált padló karakteres és autentikus. 

A Kaindl laminált padlók a valódi fa majd minden jellegzetességével rendelkeznek. A Classic, a Natural és az Easy Touch termékcsaládok egyaránt rendkívüli dekorokat és autentikus tapintású felületeket kínálnak. A Master Floort szintén a Kaindl gyártja, ezt a márka kiváló ár-értékarányban nyújt minőségi padlót azok számára, akiknél ez az elsődleges szempont.

A laminált padlóburkolat 90 százaléka környezetbarát faőrlemény . A HDF-et alulról a melamingyantával ellátott ellenréteg, felülről pedig a szintén melaminos (a magas kopásállóság megvalósítója) dekorréteg fogja közre. A laminált parketta fedőrétege nagy kopásállóságú, színtartó, uv-álló, illetve szintén melamingyantával van impregnálva.

A padlók vastagsága 7 és 12 milliméter között váltakozik. Elektromos padlófűtés esetén a jelenlegi ismereteink szerint a Kaindl laminált padlók alkalmazását általában kerülni kell, a vizes rendszerű fölé viszont bátran fektethetők.

A laminált padló csak úszópadlóként fektethető le, illetve a szoba minden rögzített elemétől (falak, küszöbök, fűtéscsövek, stb.) 15mm-es távolságot (dilatáció) kell hagyni, hogy a laminált padló sérülésmentesen tudja követni a klímaváltozásból adódó méretváltozást.

Külön említést érdemelnek a cseppálló laminált padlók. Ezeket tartalmazza a Kaindl AquaPro termékcsaládja. Fontos megjegyezni, hogy a cseppállóság nem egyenlő a teljes vízállósággal, így ezen termékek vizes helyiségekben történő fektetését nem javasoljuk. A cseppállóság azt jelenti, hogy a burkolat, és annak klikkrendszere 24 órán keresztül áll ellen a felületére kerülő nedvességnek.

A Kaindl laminált padlói Ausztriában készülnek, az Alpok lábánál, Salzburgban, és a legtöbbjükre 30 év gyári garancia jár. A világ minden táján kapható Argentínától Dél-Koreáig, Kanadától Ausztráliáig. 

Kérem figyelmesen olvassák el a lerakási útmutatót, mert a szakszerű kivitelezés a gyári garancia alapja!