Termékek

Parketta? Laminált, fa, SPC vagy vinyl? Hagyományos vagy vízálló? Sötét vagy világos? Barna, szürke esetleg valami extra árnyalat? Otthonba vagy közületi helyiségbe?

Sokan sokfélék vagyunk, igényeink teljes mértékben a személyiségünkhöz igazodnak. A különböző típusok sokszínűsége a vásárlók ezerféleségéhez igazodik. Mára a padlóburkolatok családja népesebb lett, mint valaha.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön kényelmesen el tudjon tájékozódni rajta, azonban fontos megjegyeznünk, hogy a kívánt padló kiválasztásánál nem érdemes kihagyni a személyes megtekintést, mert a parketták színei élőben eltérhetnek a monitoron láthatóktól (sőt ugyanazok a képek is eltérőek lehetnek más-más képernyőn). Nagy tapasztalattal bíró, szakértő eladóink mindenben segíteni fogják önöket a kiválasztási folyamat során.

Foglaljuk össze röviden, miről mit kell tudni:

Laminált padló:
Tömörített faőrlemény alkotja a testét, fölötte egy dekorréteg, amit nagy ellenállóképességű melamingyanta fed. 7, 8, 8,5, 10 és 12 mm-es vastagságban kapható. Létezik belőle cseppálló változat is, de vigyázat, ez nem egyenlő a teljes vízállósággal, szóval a fürdőszobába inkább mást fektessünk.

Faparketta:
A Kaindl fapadlói a laminálthoz hasonlatos felépítésűek, viszont a tömörített faőrleményt egy valódi fa furnérlemez fedi. Esztétikus küllemét a valódi fa delejező tapintása kíséri. Vastagsága 8,5 mm

Vinylpadló:
Vízálló és rugalmas. Rendkívül stabil és ellenálló. Meleg érzetet kelt, kellemes a talpnak, kíméli az izületeket. 7mm-es változatban kapható.

SPC:
A padlóburkolatok legújabb generációja. 4 és 6mm-es változat is van belőle, utóbbit egy integrált alátétlemezzel is elláttukl. Ásváyni törmelékből épül fel, masszív jellege, vízállósága és strapabírósága mellett méretstabilitása is kivételes, akárcsak a színtartása. Aki nem akar kompromisszumokat kötni, ne keressen mást.

A szükséges kiegészítőket szintén megveheti nálunk. Szegélylécek, alátétlemezek, burkolatváltóprofilok széles választéka támogatja, hogy Ön teljes csomagot kapjon.