SPC

A parketta jövője

SPC! Az a jó benne, hogy minden jó benne

Ez a vízálló melegburkolat-típus, ásványi alapanyagokból készül, lényegében kőörlemény. Stabil, masszív és még a rendkívüli körülmények között is megőrzi mérettartását. Kopás- és karcállósága legendás. Az egyes panelek igénybevételi besorolása (más szóval kopásállósága) akár 34-es is lehet, ami azt jelenti, hogy a kivételesen magas szintű közületi igénybevételt (üzlethelyiség, pályaudvar, reptér) is makulátlanul viseli.

Tűzállósági besorolása B-s, azaz annyira jó, hogy akár hivatalos menekülő útvonalat is lehet burkolni vele.

És még vízálló is?

Igen. Az SPC még vízálló is. Így nem csak a hagyományos melegburkolat területeken alkalmazható (nappali, gyerek-, hálószoba, közlekedő, étkező), hanem a konyhánkat, sőt hova tovább akár fürdőszobánkat is leburkolhatjuk vele.

Megnyerő küllem

Az ásványi padló kivételesen előnyös, minden területen maximumot nyújtó tulajdonságai azonban csak az érem egyik oldalát jelentik. A másikon ott van a megnyerő dizájn, a lenyűgözően élethű tölgy minták, amelyek a jó ízlés lehető legszélesebb spektrumát ölelik fel a nagyvilági Sierótól az urbanisztikus Aragnon és a latinos temperamentumú Tarantón át egészen a békét sugárzó Livrnóig.

Alátéttel vagy anélkül

A Kaindl ásványi padlók kaphatóak önmagukban is, vagy speciális, integrált lépészajcsökkentő alátétlemezzel.

Akár így, akár úgy, de ezek az SPC burkolatok klikkes rendszerűek. Fektetésüknek úsztatva és nem telibe ragasztással kell történnie (se nem szögeléssel, csavarozással, vagy egyéb aljzathoz való rögzítéssel).

Fektetésük játszi könnyedséggel végrehajtható, esetleges felszedésük vagy cseréjük szintúgy.

Ausztriából szeretettel

A termék gyártója a salzburgi illetőségű, több mint százéves múltra visszatekintő, világszerte elismert Kaindl, amelynek hivatalos hazai forgalmazóját a Max City első emeletén találja. Itt tudja megnézni az SPC-k teljes kínálatát.