NATURAL

Csak természetesen

Vadregényes hangulat

A fa naturális esszenciája. A nyugodt hickorytól az ezerféle tölgyig – a Kaindl Natural Touch padlók beváltják a fa ígéretét. Kivételességük kulcsa az autentikus felület, melyen a felszín tapintása hűen leköveti a dekor vizuális mintázatát. Csomók, szíjácsok, repedések, göcsök. Engedje, hogy a fa igaz valója elcsábítsa.

A tapintható mintázat

A NATURAL laminált parkettákat magasabb minőségű felületkezeléssel gyártják, amely tapintásában és mintázatában élethűen tükrözi a fa eredeti képét. A fa jellegzetessége és erezete által varázsol természetes hangulatot otthonában. A NATURAL kollekció termékei mind a 4 oldalon fózolt lapok. A 8 és 10mm-es laminált parketták 32-es kopásállósággal rendelkeznek, azaz ideálisak nappaliba, közlekedőbe, háló- és gyerekszobába, és 30 év garancia jár rájuk.

A Natural laminált padló kollekcióban harmonikusan összhangban van az erezet és a struktúra, ezáltal élethűen tükrözi a fa eredeti képét.

Úsztatva, nem ragasztva

E parketták úsztatva fektetendők, ami azt jelenti, hogy nem ajánlott, sőt nem is szabad őket ragasztóval, szöggel, csavarral vagy egyéb módon a padlóhoz rögzíteni. Így nem csak hogy játszi könnyedséggel fektethető, de a felszedése vagy az esetleges cseréje is problémamentes.

Padlófűtésre is mehet, vizes rendszerűre mindenképpen, elektromosra viszont nem minden esetbe. Ha ilyenre kerülne a Kaindl padló, akkor előtte pozitív gyártói állásfoglalásra van szükség az adott fűtésre vonatkozóan.

Természetesen a Kaindltől

Ez a terméktípus az osztrák világmárka, a Kaindl egyik jellegzetes zászlóshajó terméke és sajátos specialitása. Kétféle vastagságban (8 és 10 mm), háromféle panelméretben (standard, széles, prémium), kettő fafaj (tölgy, hickory), számtalan szín, minta és árnyalat. Kapható a világ öt földrészének számos országában Mexikótól Norvégián át Kazahsztánig és Ausztráliáig.