KAINDL SOLID PRO 6.0 SZÉLES PANEL INTEGRÁLT ALÁTÉTTEL

Osztrák perfekcionizmus

Az Alpok szívében, Ausztriában, Salzburg városában van egy gyár. A Kaindl tulajdona. Itt készülnek a világmárka kiváló minőségű padlóburkolatai, köztük a 6 mm-es, integrált alátéttel ellátott, Solid Pro SPC padlók.

A Kaindl a parketta világának megkerülhetetlen óriása, a világ szinte minden szegletében kapható. Neve minden kontinensen össze forrt a minőség, az elegancia és a dizájn fogalmaival. A vállalat a modern évezredben is gazdag, több mint száz éves hagyományaiból, és a jellegzetes osztrák maximalizmusból építkezik.  

Magyar képviselet

A világcég hivatalos magyarországi képviseletének üzlete a Max City-ben található, az autópálya mellett, Törökbálinton. A Kaindl boltban a cég teljes termékkínálata megtekinthető, az integrált alátétes Solid Pro padlók is.

Érdemes felkerekedni, és személyesen is ellátogatni hozzánk. Egyrészt mert a parkettákat csak így lehet jól kiválasztani. Monitoron vagy a katalógusok fényképein olykor csalókák a padló színei, sőt a mintákat is érdemes más-más fényviszonyok között is megnézni. Másrészt azért is, mert amennyiben bármilyen kérdése felmerül, azt rögtön fel is teheti tapasztalt, szakértelemmel felvértezett eladóinknak.   

Állja a vizet, állja a strapát

Az SPC parketták vízállóak, így bátran fektethetőek vizes helyiségekbe, akár még fürdőszobákba is. Emellett persze háló-, gyerek- és nappali szobákba vagy közlekedőkbe is kiváló választásnak számítanak. Sőt…

Ellenállóképességük legendás, ezért is kapták meg a 34-es igénybevételi besorolást. Ez lényegében azt jelenti, hogy nem csak az otthoni környezetben, hanem a közületi közegben is maximálisan ellenállóknak számítanak, üzlethelyiségekben, pályaudvarokon vagy akár repülőtereken is bátran lehet használni őket.

Mint a fa

Kinézetre pedig olyanok, akár az igazi faburkolat. Megnyerő tölgy dekorjaik széles spektrumát fedik le a jóízlésnek. Textúrájuknak és kellemes felületüknek hála pedig jó érzés rajtuk járni. A talp hőjét visszaverik, így meleg érzetet keltenek.

A Kaindl Master Floor SPC padló kollekció:

Lerakási módszer: LOC RENDSZER

4 oldali fózolással

Padlófűtésre alkalmas