Select Classic 7mm Standard

Klasszikus, minőségi, tartós

Elragadó küllemükkel, valamint vizuális fahatásukkal ezek a parketták igazi klasszikusnak számítanak. AquaPro termékek lévén pedig cseppállóak is.

Kaindl = minőség

Az 1897-ben alakult vállalat tradíciója maga a kivételes minőség. Az Alpok szívében megbúvó üzemből a világ számos régiójába szállítanak padlóikból New Yorktól Buenos Airesen és Kairón át Tajpejig. A Kaindl márkaneve a világon mindenhol egyet jelent a minőséggel

Lenyűgöző paraméterek              

A mindössze hét milliméteres vastagság dacára e padlók igénybevételi besorolása 33-as, azaz nagy forgalmú közületi terekbe (pl. üzlethelyiségek, szállodák közlekedői, stb…) is bátran fektethető, bírni fogja a gyűrődést és az igénybevételt. Nem véletlen, hogy a gyártó 30 év garanciát ad rá.

Nedvesség? Nem probléma

Emellett cseppálló is, a felületére kerülő nedvességnek 24 órán keresztül áll ellen sűrű szerkezetének, és az esztétikus mikrofózolását borító extra védőrétegnek köszönhetően. Kiömlött valami? Semmi gond tehát.

Az öt szépség

Mindez öt lenyűgöző dekorban, amelyből négy a tölgy különböző árnyalatait foglalja magába, a hetedik (Space) pedig egy extravagáns design minta, modernebb lakások vagy vendéglátóipari helyiségek atmoszférájához illeszkedve.

Miért nálunk?

A Kaindl világmárka hivatalos forgalmazója és márkaüzleteként általában napokon belül hozzájuttathatjuk a kiválasztott padlóhoz. A parkettákat pedig esztétikus, exkluzív környezetben tekintheti meg (mindig érdemes élőben is meggyőződni a mintákról, mert a monitorokon és a katalógusok képein olykor csalóka a dekor színe). Szakértő eladók segítik az eligazodást a termékek bő választékában, és segítenek megtalálni az Önhöz leginkább illő, és az igényeinek a lehető legnagyobb mértékben megfelelő burkolatot.

Irány tehát a Max City, Törökbálinton az autópálya mellett, ahol a Kaindl világmárka teljes kínálatát meg tudja tekinteni.