Select Classic 10mm Standard

A számok önmagukért beszélnek

A klasszikus tapintású Kaindl AquaPro padlók legvastagabbika a 10 mmm-es Select Classic Standard.

Igénybevételi besorolása 33-as. Ez annyit tesz: masszív, ellenálló, strapabíró. Ilyen tanúsítványt csakis olyan padlóburkolatok kaphatnak, amelyek az otthoni használat mellett a nyilvános terekbe (irodák, üzlethelyiségek, oktatási intézmények, kórházak, stb..) is bátran fektethetőek.

A termékre adott gyári garancia: 30 év.

Klasszikus, minőségi, tartós

A Classic Touch elnevezés a laminált padlók hagyományos válfajának letisztult felületét és tapintását jelenti. Elragadó küllemükkel, valamint vizuálisan tökéletes fahatásukkal ezek a parketták igazi klasszikusnak számítanak, vízpergerő AquaProtect mikrofózolásuk csak még elegánsabbá teszik a termék vizuális összhatását. AquaPro termékek lévén pedig cseppállóak is.

Ez azt jelenti, hogy 24 órán keresztül állnak ellen a felületükre kerülő nedvességnek. Konyhákba, nappalikba, előszobákba kiválóan alkalmasak. Vizes helyiségekbe viszont kerüljük a használatát, ez a burkolat egész egyszerűen nem erre való.

Mint a karikacsapás

A Kaindl saját fejlesztésű „Kaindl tap” elnevezésű, összeütős szerkezetű klikkrendszerével e padlót gyerekjáték fektetni. Ragasztást nem igényel (sőt mindenképpen kerülentő), elég csak a paneleket egymáshoz illeszteni. A klikkrendszer tartani fog. Az egész kényelmes, és pofonegyszerű, sőt a későbbiekben játszi könnyedséggel felszedhető.

A padlófűtés sem akadály, ha vizes rendszerű. Amennyiben ilyen, bátran telepítsük rá a burkolatot, ha viszont elektromos akkor minden esetben a gyártó állásfoglalását kell kérni az adott típusnál.

Kaindl

Osztrák minőség, osztrák precizitás, osztrák termék. A „sógorok” magas minőségi követelményei közismertek világszerte. Ezért is forgalmazzák a világ 71 országában Argentínától Észtországon és Tajvanon át Hollandiáig a salzburgi gyárban készül paneleket. Nézzen el a hivatalos márkaüzletbe, a Max City-be, az első emeletre Törökbálinton, az autópálya mellett.