Select Natural 12mm Standard

Csak természetesen

A Kaindl Aquapro Natural Touch parketták szinkronstrukturáltak, ami azt jelenti, hogy a fa mintázata (göcsök, mintázat, erezet) puszta kézzel is kitapintható, nem csak a szemnek szól, ahogy a hagyományos laminált padlóknál lenni szokott.

Ez a padló maga a természet esszenciája. A 12 mm-es, famintás Natural Touch kollekció két sorozatot foglal magában, egy tradicionálisabb (Cordoba) valamint egy modernebb (Evoke) atmoszférájút.

Vonzza a tekintetet

E padlók mintázata igényes, részletgazdag, esztétikus, a hatásuk alól nehéz kivonni magunkat. Általa a természet költözik otthonába.  

Akár padlófűtésre is

Akár.

A vizes rendszerű padlófűtésre hezitálás nélkül burkolható. Azonban az elektromos padlófűtés fut az aljzatban, akkor gyártói állásfoglalást kell kérni az adott típusról. Egyes elektromos padlófűtések egyenlőtlenül, pontszerűen melegítik az aljzatot, és ezáltal a parkettát is, amelynek felületén eltérő zónákban eltérő hőmérséklet alakulhat ki, ami egyenlőtlen hőtáguláshoz, a burkolat felpúposodásához vagy akár a klikkrendszer sérüléséhez vezethet

Yes water, no cry

Az AquaPro elnevezés egy különleges gyártási technológiával készült termékcsaládot takar. Ezek a padlók cseppállóak, azaz 24 órán keresztül nem engedik át a felületükre került nedvességet.  

Egy emberöltőnyi garancia

A 12 mm-es Natural Touch Aquapro laminált padlókra 30 év garancia jár, köszönhetően első sorban 33-as kopásállóságuknak, amely azt jelenti, hogy nagy forgalmú közületi helyiségek burkolatának is kiválóan alkalmasok.

A termék gyártója, az osztrák Kaindl egy több mint száz éves világmárka, amelynek termékei immár a bolygó majd minden szegletére eljutottak. A Déli Sarkvidék kivételével nincs olyan földrész, ahol ne lenne jelen.

NK33/AC5-EN 13329 Garancia: 30 év

4 oldali fózolással.

Vizes rendszerű padlófűtésre alkalmas.

Csomag: 1,6 m2 / 6 db / 17,3 kg