FLOORganic 8.5mm Széles

Fenntartható padlót keres?

Meg is állhat.

Megtalálta!

A széles paneles FloorGanic padlókon ráadásul még a járás is csendes, kímélő és kellemes, integrált hangszigetelő rétegének hála. Ez a panelek aljára rögzített alátét réteg annyit tesz, hogy a legtöbb úsztatva fektetendő padlóval ellentétben szükségtelen hozzá plusz alátétet vásárolni.

Akár konyhába

Mivel e padlók cseppálló AquaPro lamináltak, így ideiglenesen (24 órán keresztül) még a felületükre kerülő nedvességnek is ellen tudnak állni. Ezt a tulajdonságukat részben a panelek gerincét adó tömörített faőrlemény (HDF) sűrűségének, másrészt a vízzáró klikkrendszernek köszönhetik. Szóval mehet akár ebédlőbe, akár konyhába, de természetesen a közlekedőkbe, a háló- és nappali szobákba is ideális választás.

Úsztatott

A széles paneles FloorGanic padlók úsztatva fektetendők, ami annyit tesz, hogy nem kell (sőt, nem is szabad) az aljzathoz ragasztani, csavarozni, szögelni vagy bármilyen egyéb módon hozzá rögzíteni. A fa ugyanis higroszkópikus anyag, azaz méretváltozással reagál a környezete hőmérséklet- és páratartalom-változásaira. Ha nem rögzítjük le, tud szabadon tágulni és zsugorodni anélkül, hogy felpúposodna vagy a klikkrendszer sérülne. Ráadásul így utólag probléma- és zökkenőmentesen felszedhető és / vagy cserélhető.   

Szemkápráztató küllem

Ha tehát a környezetvédelem és a terem akusztikája fontos, a FLOORganic az ideális választás. Mindez egy sorozat szemet gyönyörködtető tölgy és hickory mintával.

Egy emberöltőre tervezve

A széles paneles Floorganic-ra 30 év gyári garancia jár. Ezt első sorban kiváló igénybevételi besorolásának köszönheti. Az IP33-as minősítés azt jelenti, hogy otthoni környezetben magas, közületi környezetben pedig megfelelő a strapabírósága és az ellenálló képessége.

A teljes sorozat megtekinthető a MAX CITY első emeletén, a KAINDL hivatalos márkaboltjában.