Select Natural 8mm Csempemintás

Mint a csempe

A csempemintás AquaPro Natural Touch laminált padló ránézésre tökéletesen eredeti hűséggel adja vissza a csempe, a fém, a beton valamint a csempeméretű parketta panelek vizuális esszenciáját. A dekorok dizájnja a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően ilyen jó. Ugyanakkor (laminált padló lévén) tapintása kellemes, meleg.  

Figyelemfelkeltő

Ezeken a gyönyörű burkolatokon nem siklik csak úgy tova a pillantás. Eleganciájuk párját ritkítja. A színek, burkolattípusok és hangulatok széles skáláját járja körül a kollekció. A Milano tölgyek a szalonok arisztokratikus hangulatát, a betonok a modern városi élet atmoszféráját, a metál minták pedig a futurizmus extravaganciáját hordozzák magukban.

Pro az Aquában

A Kaindl csempemintás lamináltjai az Aqua Pro széria részei. Ezek a parketták faalapú (HDF, azaz magas sűrűségű tömörített faőrlemény) szerkezeti felépítésük dacára igencsak jól bírják a vizet, amelynek teljes 24 órán keresztül ellen is állnak, amennyiben az a felületükre kerül.

A strapát is bírja

E termékek igénybevételi besorolása IP33. Ez azt jelenti, hogy nem csak egy családi otthon kihívásait viseli el játszi könnyedséggel, de közületi és kereskedelmi helyiségekben is megállja a helyét.

Meg a lenről érkező hőt is

Padlófűtése van?

Melegvizes? Ebben az esetben ne habozzon a csempemintás AquaPrót alkalmazni. A termék tökéletesen kompatibilis lesz.

Elektromos? Ha így van, akkor viszont kérjen gyártói állásfoglalást, mert ezek közül nem minden típushoz ajánlott a Kaindl laminált padlók használata.

Kaindl! A faanyagba szabott osztrák minőség. Egyenesen Salzburgból, az Alpok szívéből.

Max City, Törökbálint.

Nézzen be hozzánk

 

NK33/AC5-EN 13329 Garancia: 30 év

4 oldali fózolással.

Vizes rendszerű padlófűtésre alkalmas.

 

Csomag: 2,402 m2 / 18,1 kg