SZALAGPARKETTA (BEFAG)

Háromrétegű

A szalagparketta három rétegből épül fel. Az alsó kettő egymásra merőleges szálirányú fenyőfa. Fenyő, mert stabil, masszív, megbízható alapot adva biztosítja a termék tartósságát, amelyet a gyártó által adott 21 év garancia is megerősít. Ezeket fedi a felső réteg, a színfa. Ez utóbbi többször csiszolható, így hosszú távon kiváló megoldás. A felülete UV lakkal vagy olajjal van kezelve.

Egy kis hazai

A BEFAG egy száz százalékig magyar cég, amely termékeit magyar kezek által vezértelt gépek illesztenek össze nagy részben magyar fából. A minőség ellenőrzése, illetve a szükséges utómunkálatok (lakkozás, olajozás) szintén helyben történnek. Ezek a fák javarészt tehát a Bakony szívében születtek nőttek fel, majd születtek újjá egy esztétikus és modern burkolat formájában, immár 1976 óta folyamatosan. 4 kontinens 28 országában forgalmazzák termékeiket, New Yorktól Dubajig.

PanLoc önzárós készparketta illesztése:

A PanLoc önzárós készparketta egy olyan mechanikus zárrendszerrel rendelkezik, melynek lerakásához szükségtelen a ragasztó használata. Az illesztés ellenáll a normál igénybevételeknek anélkül, hogy a parkettaszálak elmozdulnának egymástól. Nagyon könnyű a lerakása, a parkettaszálak mindig egyenes vonalban követik egymást. Az összeillesztés a padló egész élet tartama alatt tökéletesen üzemel. Nagy előnye, hogy a parketta sérülésmentesen szétszedhető és újra fektethető.

Sokszínű

A BEFAG szalagparketták háromféle formában kaphatóak. Egy-, kettő- és háromosztású verzió is létezik belőlük, számos fafajban. A kínálatban a tölgy mellett ott van a cser, a dió, bükk, az akác, a kőris valamint az egzotikus amerikai dió és a merbau is, némelyik gőzölt vagy füstölt árnyalatban.

Akár padlófűtésre is

Vizes rendszerű padlófűtése van? Szuper. A BEFAG szalagparketta mehet rá.