FLOORganic 8.5mm Standard

Organikus

Integrált hangszigetelő rétegének hála csendes rajta a járás, és még fenntartható is. Fenntarthatóbb, mint valaha. Szoba, konyha vagy ebédlő? Ha a környezetvédelem és a terem akusztikája fontos, a FLOORganic az ideális választás. Könnyű fektetni, ellenáll a nedvességnek és kifejezetten strapabíró. Tölgy, fenyő, dió és hickory mintákkal.

Integrált alátét

Ha laminált padlót vásárol az ember, a járulékos költségek között rendszerint ott van az alátétlemez ára is.

Nem így a Floorganic parketták esetében. Ezek a 8,5 mm vastag, AquaPro védelemmel ellátott burkolatok paneljei gyárilag tartalmazzák az alátétlemezt, az aljukra rögzítve. Így téve a rajtuk való járást csendesebbé és kellemesebbé.

Szinte bárhova

A termék az AquaPro kollekció része. Cseppállóságának hála széleskörűen alkalmazható otthonunkban. Nem csak a háló- és nappali szobákban, hanem akár a közlekedőkben, a konyhában és az ebédlőben is bátran használható. Fontos megjegyezni, hogy a cseppállóság nem egyenlő a teljes vízállósággal. Azt jelenti, hogy a felületére kerülő nedvességnek 24 órán keresztül képes ellenállni.

Ragasztani? Ugyan!

A Floorganic parketták klikkes rendszerű, úsztatva fektetendő laminált padlók, az aljzathoz ragasztani őket szükségtelen, felesleges, sőt szigorúan tilos. Ennek hála viszont felszedni vagy cserélni könnyű és gyors művelet.

Hagyja magát elcsábítani

Vad, igényes és gyönyörű mintákat kínál a Floorganic Standard kollekció legyen szó tölgyről, fenyőről, hickory-ról (amerikai dió) és dióról. Hagyja magát elvarázsolni.

A mesterektől

Mindezt a parketta birodalmának egyik óriásától, az osztrák világcégtől, a Kaindltől, amelynek termékeit a Föld majd minden vidékén kapni lehet. Az osztrák származás osztrák minőségi standardokat és precizitást is jelent.  

Irány a Max City

Nézze meg a kiállított kollekciót élőben, a saját szemével a hivatalos márkaüzletben, a Max Cityben.