EASY TOUCH

Fenséges a külleme, és takarítani is könnyű

Az Easy Touch parketták valósággal ragyognak. A színskála az alpesi tájakat megszégyenítő szikrázó fényességtől a juharfa meleg árnyalatáig terjed. Különlegességük magasfényű lakkal bevont felületük, természetes portaszító jellegük, könnyű takaríthatóságuk és tekintélyt parancsoló szilárdságuk.

Extravagáns dizájn, különleges személyiségeknek. A Prémium magasfényű padlók színvilága minden, csak nem átlagos. Szereti a feltűnést? Nyűgözze le vendégeit az Easy Touch kollekció valamelyik parkettájával.

Ezeknek a speciális küllemű burkolatoknak digitálisan nyomtatott felületük van, ennek köszönhető szemkápráztató jellegük.  

Állja a sarat, nem futó kaland

Nem kell félteni. Bírja a gyűrődést. A magasfényű prémium padlók igénybevételi besorolása (másképpen mondva: kopásállósága) 32-es. Ez azt jelenti, hogy otthoni használatban kifejezetten erősnek számít, de egy átlagos terhelésnek kitett közületi helyiségekben (pl. irodák, konferenciatermek) is megállja a helyét.

Így aztán nem meglepő módon a gyártó kerek 30 év garanciát ad rá, tehát hosszú távra is lehet tervezni vele.  

Padlófűtés? Ha vizes, mehet, ha elektromos, utánanézős

A padlófűtés nem akadály,  ha Prémium magasfényű easy touch parkettát szeretne burkolni rá. Pláne, ha vizes rendszerű. Az elektromos padlófűtéseknél viszont futni kell egy kört a gyártóval az adott padlófűtés típusról, mert nem mindegyikkel kompatibilis.

Ezek a parketták klikkes rendszerűek, azaz nem az aljzathoz ragasztva kell rögzíteni őket, hanem úsztatva fektetendőek. Így mind az utólagos felszedése, mind az egyes elemek esetleges cseréje könnyű és zökkenőmentes.

Gyártja a Kaindl

Az osztrák világmárkát szükségtelen bemutatni a parketta világában jártasaknak. Ez a név egyet jelent a minőséggel.  

Kopásállóság: NK32/AC4-EN 15468

Garancia: 30 év

4 oldali fózolással.

Vizes rendszerű padlófűtésre alkalmas.

 

Csomag: 2,2 m2 / 10 db / 14,7 kg